ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ КОНТРОЛЮ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ НА ОСНОВІ АВТОМАТИЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Gerasimenko, Marina Vasilevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті досліджено сутність контролю виробничих запасів підприємства; зазначено особливості обліку та контролю виробничих запасів на основі автоматизації, виявлено проблемні питання такі, як використання компютерних технологій при проведенні інвентаризац