ХАРАКТЕРИСТИКА НАПРАВЛЕНОСТІ ДІСКРЕТНОЇ ІНТЕРФЕРЕНЦІЙНОЇ АКУСТІЧНОЇ АНТЕНИ, СКЛАДЕНОЇ З РЕЗОНАТОРІВ ГЕЛЬМГОЛЬЦА - Копытько, Юлия (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
Робота присвячена аналізу можливості формування та регулювання характеристики направленості прийомної інтерференційної звукопрозорої дискретної прямолінійної некомпенсованої акустичної антени, складеної з резонуючих елементів – типу резонаторів Гельмгольц