КОГНІТІВНА МОДЕЛЬ УЧНЯ НА ОСНОВЕ МЕТОДУ ГОЛОВНИХ КОМПОНЕНТ - Серяков, Анатолій; Щеголькова, Валентина (Науковий погляд у майбутнє, 2021)
У даній статті виконано аналіз існуючих підходів для підтримки когнітивних стилів в автоматизованих системах навчання. Пропонується гнучка структура психологічної складової моделі учня, яка дозволить підтримувати різні стилі, а також автоматизований підхі