ОСОБЕННОСТИ ЦЕНООБРАЗОВАНИЯ НА ПРОДУКТЫ ПИТАНИЯ - Zayachkivskaya, Oksana Vasilevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті зроблена оцінка пілотного проекту щодо ефективного регулювання ціноутворення. Передбачалося, що його розробка дасть можливість визначити, які питання державного регулювання цін стримує розвиток бізнесу і як змінити його так, щоб він був ефективни