МОДЕРНІЗАЦІЯ ОБ’ЄДНАНОЇ СИСТЕМИ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ ЕНЕРГІЇ ТА СВІТОВИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ - Gluhov, Oleksij Anatolijovich; Razinkov, Vladislav Oleksijovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті розглядаються система енергопостачання України. Як і будь-яка система вона має свої переваги та недоліки. Але научно-технічний прогрес постійно рухається