АНАЛІЗ ЕФЕКТІВНОСТІ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО ДОБРИВА «ПОЛІМІКСОБАКТЕРІН» ВО ВРЕМЯ ПРОРОЩУВАННЯ НАСІННЕВОГО МЕТЕРІАЛУ ПРЕДСТАВИТЕЛЕЙ РОДУ PETUNIA JUSS. - Карпенко, Александра; Сахнюк, Виктория (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
У даній роботі розглянуто актуальні питання розмноження представників роду Petunia Juss. та особливості їх використання у композиціях ландшафтних об’єктів. Досліджування проводилися на базі тепличного комплексу Малинського лісотехнічного коледжу за методо