ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЦЕСУ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ - Yurchenko, Oleksandr Mikolajovich (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Нагальною проблемою сьогодення є забезпечення економічної ефективності функціонування зернопродуктового підкомплексу, адже він є складовою частиною АПК України. У статті висвітлено особливості функціонування зернопродуктового підкомплексу; уточнено підход