АНАЛІЗ ВПЛИВУ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ НА ВИНИКНЕННЯ СВІТОВИХ ФІНАНСОВИХ КРИЗ - Vysockaya, Marina Petrovna; Cherevashko, Daniil Rostislavovich (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Наукова стаття присвячена аналізу впливу процесів глобалізації на виникнення фінансових криз у розвинутих країнах, що провокують їх подальше розповсюдження по всьому світу. В статті наведено основні причини криз, представлено індикатори визначення кризи