МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЛИТОВСЬКОЮ РЕСПУБЛІКОЮ В СФЕРІ ОСВІТИ - Syekunova, Yuliya Volodimirivna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
У работі розглядається питання міжнародних відносини між Україною та Литовською Республікою у сфері освіти. Взаємозв’язки університетів, а також можливість студентам навчатись по стипендіальним програмам. Переваги навчання в Литві, та що приваблює студент