ПІДВИЩЕННЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЯГІД ЖУРАВЛИНИ - Shtonda, Oksana Anatolevna; Yajchenya, Natalya Leonidovna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Для забезпечення стабілізації якості продукту використовують рослинну сировину, адже вона володіє високою харчовою цінністю, функціональними властивостями, здатними поліпшити або стабілізувати якість готових виробів, стійкістю при зберіганні, що відрізняє