ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ БІЛКОВО-ПОЛІСАХАРИДНИХ ГІДРОКОЛОЇД - Ivanyuta, Anastasiya Aleksandrovna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
В статті наведено методики оцінки конкурентоспроможності товару, проаналізувано їх переваги та недоліки. Проведено комплексну оцінку якості білково-полісахаридних гідроколоїдів. Розраховано інтегральний показник якості та рівень конкурентоспроможності.