ЗМІСТ І СТРУКТУРА БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНЕ - Martynenko, Marina Aleksandrovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті досліджуються питання управління бізнес-процесами підприємств різних видів економічної діяльності, зокрема, телекомунікаційних, висвітлена необхідність орієнтації сфери телекомунікацій на бізнес - процеси.