КРИТЕРІЇ І РІВНІ СФОРОМВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ В УМОВАХ ВПРОВАДЖЕННЯ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ - Tambovska, Kristina Viktorivna; Cishenko, Anna Sergiyivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті визначено критерії професійної компетентності, виявлено показники сформованості професійної компетентності, охарактеризовано рівні професійної компетентності майбутніх учителів початкової школи в умовах впровадження інклюзивної освіти.