МОДЕРНІЗАЦІЯ ДРЕНАЖНИХ СИСТЕМ ПРИ РЕГУЛЮВАННІ ВОДНОГО РЕЖИМУ ОСУШУВАНИХ ЗЕМЕЛЬ - Mozol, Nazar Volodimirovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Обґрунтовані напрями реконструкції та технічної модернізації діючих дренажних систем зони Полісся України для їх ефективної експлуатації в сучасних умовах господарювання. Запропоновано модульний принцип диференціації роботи систем з децентралізованим упра