ОПТИМІЗАЦІЯ УМОВ ХАРЧУВАННЯ КУКУРУДЗИ НА ЗЕРНО ЗА МІНІМІЗАЦІЇ ОБРОБІТКУ - Bykina, Nina Nikolaevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі розглянуто результати дослідження впливу мінеральних добрив та різних систем обробітку ґрунту на продуктивність та показники якості зерна кукурудзи. Досліджували внесення різних норм мінеральних добрив за традиційної оранки та прямої сівби кук