ОБЛІК ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Hahutaishvili, Kristina Nukrievna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті охарактеризовано особливості автоматизованого формування інформації про фінансові результати, оскільки основною метою діяльності підприємств усіх форм власності незалежно від галузевої належності, виду діяльності та інших чинників є отримання при