СИСТЕМНЕ УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА - Zborovska, Olga Mihajlivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті розглянуто ознаки та етапи системного управління діяльністю підприємства. Досліджено елементи системності в різних підходах до управління підприємством, визначено що являє собою система управління підприємством в умовах ринкової економіки. Перев