ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРИНАД НА ОСНОВІ РІПАКОВОЇ ОЛІЇ В ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ З М'ЯСА ПТИЦІ - Shtonda, Oksana Anatolevna; Tkanka, Marina Olegovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі представлено дослідження впливу маринадів на основі ріпакової олії при виробництві м’ясних напівфабрикатів на зміну їх фізико-хімічних показників.