ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПОБУДОВИ АРХІТЕКТУРИ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ ДЛЯ iOS ЗА РАХУНОК ВИДІЛЕННЯ БІЗНЕС ЛОГІКИ В ОКРЕМИЙ ПОТІК ВИКОНАННЯ ЗІ ЗБЕРЕЖЕННЯМ ПЛАВНОСТІ ІНТЕРФЕЙСУ - Zagorskij, Pavel Mihajlovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В данній статті запропоновано метод побудови архітектури мобільного додатку iOS. Основною проблемою у час стрімкого розвитку мобільних додадатків та зі збільшенням кількості активних користувачів є продуктивність та паралелльність виконання задач. Основн