ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ РОЗРАХУНКІВ З ПОКУПЦЯМИ ТА ЗАМОВНИКАМИ - Kopanchuk, Katerina Volodimirivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті розглядаються актуальні питання організації внутрішнього контролю розрахунків з покупцями та замовниками на підприємстві. Розкривається сутність та мета проведення внутрішньогосподарського контролю розрахунків з покупцями та замовниками, наводять