ВИЗНАЧЕННЯ РОБОЧИХ ПАРАМЕТРІВ ГІДРОДИНАМІЧНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА ДИСКОВОГО ТИПУ - Grushina, Olga Grigorevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В статті проаналізовано процеси, що виникають в гідравлічному перетворювачі енергії дискового типу в процесі його роботи. Проведено розрахунки потужності тертя обертового диску. Подано аналіз залежності діаметра робочого колеса гідродинамічного перетворюв