АНАЛІЗ ТОВАРООБОРОТУ НА МАКРОЕКОНОМІЧНОМУ РІВНІ - Revenko, Ekaterina Aleksandrovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі аналізується динаміка оптового та роздрібного товарообороту на макроекономічному рівні з урахуванням індексу споживчих цін. Проілюстровано обсяги продовольчих та непродовольчих товарів в обсязі оптового товарообороту. Порівняно експорт та імпорт