ВДОСКОНАЛЕННЯ КЛАСІФІКАЦІЇ БЕЗПРОВІДНІХ СПЕЦІАЛІЗОВАНІХ КОМП’ЮТЕРНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ СИСТЕМ МОНІТОРИНГУ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ - Ворохиб, Ирина (Науковий погляд у майбутнє, 2019)
Для збереження керованості підприємством і забезпечення умов для прийняття необхідних управлінських рішень, керівництву підприємства потрібно володіти повною інформацією про наявні ресурси та відповідне їх місце розташування в структурних підрозділах. Том