ЗМІНА РІВНЯ НАДІЙНОСТІ РЕЙКО РЕШІТКИ БЕЗСТИКОВОЇ КОЛІЇ ПРИ НАПРАЦЮВАННІ ТОННАЖУ - Shtompel, Anatolij Nikolaevich; Chistyakova, Aleksandra Olegovna; Smirnova, Darya Aleksandrovna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті показано зв’язок питань, які стосуються змінювання рівня надійності конструкції рейко-шпальної решітки при напрацюванні тоннажу, з практичними задачами колійного господарства, розглянуто загальні положення щодо оцінки надійності «старіючих» техні