ОБЛІКОВА СКЛАДОВА ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЧОГО ВІДТВОРЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Skripnik, Svitlana Valentinivna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Узагальнені складові процесу виробничого відтворення сільськогосподарських підприємств у контексті облікового забезпечення. Розглянута категорія відтворення, поняття інвестиційного процесу і його місце у відтворювальному процесі. Визначені складові і хара