ПРИЧИНИ І НАСЛІДКИ ПРОРАХУНКІВ УПЦ (МП) ЩОДО ПОЛІТИКИ КОНСТАНТИНОПОЛЬСЬКОЇ ПАТРІАРХІЇ ЩОДО УКРАЇНИ В 2018 РОЦІ - Kostyuk, Oleksandr Vasilovich (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
Метою статті є з’ясування причин та наслідків прорахунків УПЦ (МП), щодо політики Константинопольської патріархії відносно України. Розглядаються основні засади політики Константинопольської патріархії відносно українського православ’я. Здійснюється оцінк