ПРО ГІДРОМЕТАЛУРГІЙНОГО ПЕРЕРОБКУ ХЛОРИДНО ВІДХОДІВ ВИРОБНИЦТВА ТЕТРАХЛОРИДУ ТИТАНУ - Sidorenko, Sergej Andreevich; Nesterenko, Tatyana Nikolaevna; Ahinko, Alena Viktorovna (Науковий погляд у майбутнє, 2018)
В роботі наведено результати дослідження гідрометалургійних операцій технологічної схеми комплексної переробки хлоридних відходів виробництва тетрахлориду титану. Вибрано технологічні режими гідрообробки хлоридних відходів, нейтралізації фугата розмивочно