ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ У СИСТЕМІ MOODLE - Radchenko, Marina Arkadevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В роботі розглянуті основні можливості модульного об’єктно-орієнтованого динамичного навчального середовища (Moodle)щодо його застосування при організації самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів.