ВПЛИВ ТРИВАЛОГО ЗАСТОСУВАННЯ ДОБРИВ НА ФРАКЦІЙНИЙ СКЛАД БЕЛКА ОЗИМОЇ І ЯРОВИЙ ПШЕНИЦІ І ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ - Kudryavickaya, Alina Nikolaevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
. При тривалому застосуванні добрив на лучно-чорноземному карбонатному грубопилувато-легкосуглинковому на лесовидному суглинку ґрунті спостерігається підвищення вмісту проламінів та глютелінів в зерні озимої і ярої пшениці. Найбільші коливання від