ВИКОРИСТАННЯ ХРЯКОВ-ВИРОБНИКІВ М’ЯСНИХ ПОРОД ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ПОКАЗНИКІВ РОСТУ І ВІДГОДІВЕЛЬНИМИ ЯКОСТЯМИ МОЛОДНЯКА СВИНЕЙ - Dehtyar, Yurij Frankovich; Barkar, Evgenij Vladimirovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Вивчення питання ефективності схрещування свиней різних порід дає можливість здійснити відбір найцінніших тварин для підвищення їх продуктивності і рентабельності галузі свинарства. Метою досліджень було вивчення ефективності використання кнурів-плідників