АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВПЛИВУ УГОДИ ПРО ЗОНУ ВІЛЬНОЇ ТОРГІВЛІ НА ЕКОНОМІКУ УКРАЇНИ - Mickevich, Neonila Vasilevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Рассмотрены актуальные проблемы влияния соглашения о зоне свободной торговли на экономику Украины.