АГРОТУРИЗМ ЯК НАПРЯМОК РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В УКРАЇНІ - Rak, Valentina Petrivna; Antonenko, Tetyana Viktorivna; Golikova, Tetyana Petrivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Останнім часом, як відомо, внутрішній туризм є актуальним і затребуваним, оскільки спостерігається різке падіння закордонного туризму у зв’язку з об’єктивними економічними і політичними причинами. Беручи до уваги багатий природній і культурно-історичний п