ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАШОМУ КОЛЕДЖІ - Obrevko, Evgenij Ivanovich; Dashko, Veleriya Sergeevna; Novickaya, Tatyana Vitalevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
В доповіді висвітлено актуальність питання щодо перспектив використання енергозберігаючих технологій