ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГОРЯЧИЙ СОЛОДКИЙ СТРАВИ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ - Mihajlenko, Vladlena Mikolayivna; Golikova, Tetyana Petrivna; Furmanova, Yuliya Petrivna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Робота присвячена удосконалено технологію гарячої солодкої страви «Суфле шоколадне», що застосовується в дитячому харчуванні. Запропоновано замінити таку сировину, як шоколад, цукор, масло вершкове, яйця курячі та коровяче молоко з метою зниження глікеміч