BIODIESEL FROM RECYCLED MATERIALS - Mushtruk, Mihjlo Mihajlovich (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
Досліджено технологію виробництва дизельного біопалива з вторинної сировини переробних підприємств зі значним вмістом вільних жирних кислот