ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ ТА ЙОГО КЛАСИФІКАЦІЯ У ГОСПОДАРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Berezovskaya, Elena Yurevna (Науковий погляд у майбутнє, 2017)
У статті розкрито та досліджено сутність власного капіталу підприємства та визначено його класифікацію. Згідно з назвою, в статті висвітлено також специфічні особливості елементів власного капіталу залежно від організаційно – правових форм підприємств, пр